Downtown Daddyo’s


Downtown Daddyo’s boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlGevestigd in Bristol, Manchester en Liverpool (GB)  brengen de  Downtown Daddyo’s een jaren 1950 repertoire van memorabele artiesten zoals Jerry Lee Lewis, Little Richard, Ray Charles, Carl Perkins, Johnny Preston, Bobby Darin, Johnny Ray en Louis Prima om er zo maar een paar te noemen.
Mede door hun schat aan kennis over de Rock 'n' Roll en hun interpretatie deze muziek proberen zij altijd wel om iedereen op de dansvloer te krijgen.
Hun motto is dan ook “Let’s jive the night away” en als je niet danst geniet van de muziek uit een zeer gewaardeerd en goed tijdperk.

Downtown Daddyo’s boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlSinds de oprichting hebben de Downtown Daddyo's al heel veel lof ontvangen vele Rock 'n' Roll clubs, Weekenders, All Dayers etc.  waar ze al gespeeld hebben en hebben uitstekende recensies in de Rock 'n' Roll muziekpers ontvingen met opmerkingen als...... “Wat een perfecte avond, de band is een verademing op het circuit”, “vocale harmonieën waren uitstekend”, “kan niet wachten om jullie weer te zien”, tot aan “ wat een fantastische Rock 'n' Roll muziek”!

In 2011 brachten de Daddyo's hun eerste album getiteld 'Smile' uit met allemaal songs die erg populair zijn bij het publiek in heel Europa.
Na de CD ' Smile ' hebben de Daddyo’s op het 'Foot Tap Records' label hun tweede CD opgenomen.
Dit album 'Enjoy Yourself' werd in het begin van 2013 live opgenomen in de Embassy Studios, Andover, Hampshire.Deze CD werd uitgebracht in juli 2013 en werd al snel erg populair bij Rock 'n' Roll, Doo Wop, Jive en Rockabilly fans in GB en Europa.
Tegen het einde van 2015 was het bij de Ambassade Studio’s en 'Foot Tap Records' tijd voor een volgend album 'You Gotta Rock', het  is de bands nieuwste album en meest populaire tot nu toe.

De band is nu uitgegroeid tot een zeer populaire act in het hele land en hebben ook weer vele data op de agenda staan in o.a Rock 'n' Roll clubs, festivals, bedrijfsfeesten en vakantieparken in het Verenigd Koninkrijk en Europa. 

Dus voor een geweldige avond van traditionele 1950 ’s Rock 'n' Roll, wacht u voor de Downtown Daddyo's ze kunnen zo Rockin' en Rollin je stad binnenkomen.

Deze band is één van de top bands in het circuit; echte Rock 'n' Roll zoals het zou moeten zijn!

 

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl