Beehive Countryband


Beehive Countryband te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlBeehive Countryband is een nieuwe band met fantastische muzikanten.
Zij brengen een gevarieerd en avondvullend programma, voor iedereen die van goede muziek houdt.
Beehive Countryband is een geweldige band met een prachtige sound!

De naam BEEHIVE (bijenkorf) is niet toevallig gekozen want tijdens de opstartperiode zijn er nogal wat muzikanten “ïn- en uitgevlogen” maar sinds de zomer van 2017 is BEEHIVE een hechte band die het maken van muziek en de interesse in de country en rock als gezamenlijke passie deelt.
Beehive Countryband te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlEen nieuwe 5 mans country band die in Klaaswaal in 2016 is ontstaan en daar zijn huidige vorm heeft gekregen.
De band speelt country / country-rock en rock & roll maar ook muziek uit de pop- en rockhistorie komen langs, zowel in originele als eigen uitvoeringen.

Aangevoerd door een zangeres, zanger en sologitarist/pedalsteelspeler en bekwaam ondersteund door akoestische gitaar, bas en drums is BEEHIVE een compacte band met veel potentie geworden die niet alleen op country evenementen en festivals inzetbaar is maar zich ook op een personeelsfeest, een bruiloft of in een café op haar gemak voelt.
Beehive Countryband te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe bandleden hebben stuk voor stuk ruime ervaring opgedaan in meerdere bands en zorgen ervoor dat er zowel vocaal als muzikaal heel wat te beleven valt.

Veel nummers zullen bekend zijn maar BEEHIVE heeft een gevarieerd repertoire waardoor de luisteraar zeker regelmatig positief verrast zal worden door de afwisseling naar mandoline, de mondharmonica,de 12 snarige gitaar of de regelmatig langskomende meerstemmige zang.
Heerlijke countrymuziek in alle vormen met hier en daar een vleugje rock & roll waardoor alle country liefhebbers aan hun trekken komen.
Bekende en minder bekende klanken wisselen elkaar af

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl