Peter Ryan


Peter Ryan boekt u bij Kwekel EvenementenPeter Ryan is een allround zanger/entertainer maar bekend is hij geworden vooral van de hits van Elvis Presley !!
Op jonge leeftijd begon hij als Elvis Presley imitator en mede door de Soundmixshow al op vroege leeftijd een veel gevraagd en graag geziene artiest.

Want als er één ding steeds weer wordt gevraagd en verzocht bij zijn optredens dan zijn het toch wel de Elvis klassiekers mede omdat zijn stem veel aan die van Elvis doet denken, terwijl hij met zijn eigen stemgeluid zingt.
Peter Ryan boekt u bij Kwekel EvenementenHierdoor  wordt hij door velen betiteld als: “as close as it can be” en is hij ook te boeken enkel als Elvis Presley Imitator voor een Elvis Avond.” 
Kortom Peter Ryan maakt met zijn Elvis Presley Tribute Artist (imitator-sound-a-like) er een knallend feest

Peter Ryan boekt u bij Kwekel EvenementenDe zangkunst van Peter Ryan is voor een groot deel te danken aan zijn repertoirekeuze.
Zingen doet Peter het liefst en met een adembenemende gedrevenheid en passie weet hij het publiek steeds weer te vermaken en mee te voeren in één groot, opzwepend avontuur dat geserveerd wordt op een bedje van papieren zakdoekjes.

Heden ten dagen een echte allround zanger die de juiste snaar weet te raken en de perfecte stemming brengt met zijn zeer gevarieerd muzikaal programma.
Van rock n roll tot country van pop tot disco en van Duits tot Nederlandstalig op uw bruiloft uw jubileum, communiefeest, buurtfeest, privéfeest enz.


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

 

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl