Aart & Harriėtte


Aart & Harriėtte boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlAart & Harriėtte een allround artiesten duo die al heel wat jaren ervaring en actief zijn in verschillende bandjes en hebben door de jaren heen een hechte samenzang ontwikkeld.

Vanwege de "corona omstandigheden" zijn zij, waar het maar enigszins kon, als duo gaan optreden. In die periode raakten zij meer en meer op elkaar ingespeeld geraakt.
Aart & Harriėtte boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlHarriėtte bespeelt het publiek met haar mooie heldere stem zowel lead als backing-vocals en daarnaast bespeelt ze ook de ukelele.
Zij wordt ondersteund door Aart op gitaar, die ook zowel de leadzang als de backing-vocals tot zijn rekening neemt.
Samen maken zij dit tot een gehele sound en mooie samenzang.

Ook waren zij er inmiddels achter dat ze wel iets meer kunnen dan Country muziek, als duo spelen ze onder andere ook Rock & Roll, sixties, rock, pop, Nederlandstalig enz.
Eigenlijk alles wat lekker weg zingt en speelt.

Aart & Harriėtte passen op elk podium, op een festival of in een park, klein of ieniemienie in je achtertuin in je huiskamer of in je winkel.
Of het nu gaat om een knalfuif, receptie, winkelopening, huwelijksfeest, personeelsfeest, verjaardag of gewoon bij de barbeknoei?
Met hart en ziel brengt dit duo alle hits van vroeger en nu, zowel akoestisch als met geluidsband, zowel lichtversterkt als op podia.

Aart & Harriette maken ook deel uit van de Beehive, vijf mans country band die in 2016 is ontstaan, zij spelen niet alleen op country evenementen en festivals maar zijn zij op een personeelsfeest, een bruiloft of in een café op haar gemak.
De band speelt country / country-rock en rock & roll, zowel in originele als eigen uitvoeringen.


Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl