Blue Grass Boogiemen


Blue Grass Boogiemen, www.kwekel-evenementen.nl

The Blue Grass Boogiemen, die al  bestaan vanaf 1990, speelde veelvuldig op festivals in onder andere Nederland en Ierland ook toerden zij een aantal keren door de USA.
De Washington Post schreef over de band het volgende: “The Boogiemen mimicked American music icons with absolute accuracy and joy…” 

The Boogiemen spelen een mix van traditionele en modernere vormen van Bluegrass, uiteraard met akoestische instrumenten als gitaar, contrabas, 5-string banjo en mandoline, aangevuld met mooie vocale harmonieën.

Blue Grass Boogiemen, www.kwekel-evenementen.nlIn 2018 leidde samenwerking met  Tim Knol en mandolinespeler Arnold Lasseur tot een aantal nieuwe songs, dat op zijn beurt leidde weer tot het uitbrengen van een album met de titel “Happy Hour” dat in maart 2019 verscheen.
De muziek van The Bluegrass Boogiemen klinkt bijzonder authentiek, als ware het muziek direct uit de Appalachen van de USA ontsproten.
Blue Grass Boogiemen, www.kwekel-evenementen.nlDe Boogiemen speelden met veel Amerikaanse bekendheden, zo hadden ze de eer Chris Hillman en Herb Pederson te mogen begeleiden bij een aantal optredens in Nederland

The Blue Grass Boogiemen bestaan uit: Arnold Lasseur (mandoline en fiddle), Robert-Jan Kanis (gitaar), Aart Shroevers (contrabas) en Bart van Strien (5-snarige banjo, mondharmonica).
Alle vier de bandleden leveren vocale bijdragen.


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl