Chris Watson Trio


Chris Watson Trio te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlChris Watson (Mr Pumpin' Piano), samen met zijn band, een 'upright' bassist, lead gitarist en een drummer, brengt hij een swingende Jerry Lee Lewis achtige show, zonder echter een Lewis imitator te zijn. 
Degenen die hem voor de eerste keer zien, kunnen hun ogen en oren haast niet geloven. 
Systematisch zet hij elke zaal op zijn kop. 

Chris Watson blijkt een fenomeen te zijn wanneer hij de toetsen van zijn piano aanraakt. 
Chris Watson Trio te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlIedereen ziet op het eerste gezicht dat hij zijn piano op zo'n typische en persoonlijke manier gebruikt, dat het publiek tijdens zijn optredens letterlijk verzot wordt op deze buitengewone rocker.

Tijdens zijn concerten improviseert hij niet alleen ongelooflijke pianosolo's met zijn vingers, maar ook met de tippen van zijn Westernboots, met zijn ellebogen, en zelfs met zijn vuisten. 

Chris Watson Trio te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlBuiten de vele optredens in BelgiŽ, treedt hij ook regelmatig op in Nederland en Frankrijk. 
Grote artiesten zoals Scotty Moore, D J Fontana, Sonny Burgess, Nancy Holloway en de Magic Platters hebben zijn prestaties fantastisch en indrukwekkend genoemd.
Niet voor niets wordt hij ook weleens 'Jerry Lee Watson' genoemd.

In BelgiŽ treedt Chris Watson regelmatig op in diverse belangrijke TV shows, in samenwerking met vele andere grote artiesten.

Zowel voor Rock 'n' Roll als voor Country festivals heeft Chris Watson een aangepast repertoire.

Website Chris Watson


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl