The Clarks


The Clarks boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlLet the good times roll”.
Juist, maar dan wel met de Rock van The Clarks; Nederlands topband wanneer de “sound of the fifties, sixties or seventies” is gewenst.

The Clarks is een professionele popgroep die al sinds 1987 in dezelfde bezetting speelt en hun professionaliteit, betrouwbaarheid en ervaring vormen de ingrediënten die deze band tot een topattractie maken.
Groot feest of klein feest het maakt The Clarks niet uit, zij spelen overal waar een goed feest moet komen.
The Clarks hebben zich gespecialiseerd in the sound of the fifties, sixties en seventies.
The Clarks boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlEen periode uit de muziekgeschiedenis die een breed publiek aanspreekt. Niet alleen tieners van toen, maar ook de jongeren van nu

Ze treden er mee op in binnen- en buitenland, al dan niet aangevuld met Lee Towers, Mariska Veres, Johnny Lion of Frans Krassenburg.
Veel succes hebben The Clarks met hun medleys, waarvan ze er een groot aantal op het repertoire hebben staan, o.a. een Stones medley, een Golden Earring medley, een Fats Domino medley, een Motions medley, een BZN medley en deze Beatle medley (met "From me to you", "I want to hold your hand"en "A hard day's night").

The Clarks boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlMuziek bepaalt de sfeer en het succes van uw feest. Wat betreft The Clarks, is dat muziek om op te dansen.
Met als basis Rock & Roll, The Beatles, The Rolling Stones en Golden Earring, aangevuld met tal van andere bekende namen.

Professionaliteit, betrouwbaarheid en internationale ervaring zijn de elementen, die The Clarks tot de nummer 1 op hun gebied maken.
En dat hoort u aan de kwaliteit van de muziek, maar ook aan het geluidsniveau.

Daarom passen The Clarks op bijna ieder evenement, groot en klein, openbaar en privé, zakelijk of voor de club.

 

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl