Class of ' 58


Class of 58 te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe heuvels van Wales komen tot leven met de 'sound of music' - en het is Rock 'n' Roll!!
De Coleman familie is "The Class of '58" één van Europa’s betere en zeer populaire Fifties / Rock & Roll bands uit South Wales.

De band bestaat uit vader Howie gitaar/zang, moeder Chris double bass/zang en hun zonen John op drums/zang en Davie op piano/zang.
De band is opgericht in 1985 en speelt sinds 2002 in deze samenstelling, een uniek band omdat is samengesteld uit één complete familie
Class of 58 te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlVele jaren geleden werden zij al door Charlie Gracie, een gerespecteerde oud gediende uit de muziekindustrie, gedoopt als de "eerste familie van Rock 'n' Roll"
Doordat zij als één van de eerste complete gezinnen samen op het podium stonden effenden zij de weg voor diverse anderen.
Mede door dit initiatief kregen steeds meer jongeren de kans om hun hobby –de rock & roll- uit te oefenen.

The Class van ' 58 is waarschijnlijk één van de meest veelzijdige, hardwerkende en authentieke 50's Rock-'n-Roll bands van deze tijd.
Een blik op hun gig-lijst levert het bewijs wat hoe intensief zij met hun muziek bezig zijn.
Hun repertoire omvat het gehele spectrum van de 50’s klassiekers variërend van Jive, Doo-Wop, Rockabilly tot aan Boogie Woogie.

Charlie Gracie heeft eens gezegd: "Ze klinken alsof ze al 40 jaar samen hebben gespeeld” en dat was meer dan een decennium geleden toen de jongens nog op de basisschool zaten!
 
Door de jaren heen speelde de band over heel Groot Brittannië, Europa en de rest van de wereld, ze speelden overal en nergens - van Rock & Roll optredens, vakantieparken, festivals tot aan bedrijfsevenementen en cruiseschepen.
Daar verdienden zij de reputatie van een band van hoge kwaliteit die altijd waar voor hun geld geeft. 
Of u komt om te dansen of gewoon te luisteren, dit is de band voor u en een goed avondje uit is gegarandeerd.
  
De Von Trapps klonken nooit als dit gezin!


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl