Codray Brothers


Codray Brothers te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlThe Codray Brothers is een American Blues Roots Music Band die een eigenzinnige mix van Country Blues, Rock and Roll en Rock-a-billy speelt.
Codray Brothers te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe band streeft ernaar om het spannende en opwindende geluid van bekende voorbeelden en muzikale vernieuwers van de jaren vijftig van de vorige eeuw in een eigen stijl vast te leggen.

Op hun nieuwe CD's, 'Texas Lover' en 'Summer shines on me' spelen The Codray Brothers behalve songs van o.a. Hank Williams, Johnny Cash en The Palladins ook een grote verscheidenheid van origineel materiaal in een soort gelijke stijl is geschreven door zanger/gitarist John Frick en een drietal nummers zijn van de hand van zijn broer Clayton Frick.

De CD's zijn uitgebracht op het label Sofa records. Voor de release van beide cd's is ondermeer vanuit het buitenland grote belangstelling en heeft de band al een groot aantal lovende recensies gekregen in de Nederlandse en Belgische muziekpers.

Codray Brothers te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlThe Codray Brothers zijn: John Frick: vocals, acoustic guitar, mandolin; Leo van der Helm: upright acoustic bass, vocals; Jan de Bruin: electric guitar; Michel de Man drums.

 

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl