The Cosy Rockers


Cosy Rockers boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlThe Cosy Rockers is een enthousiaste 6-mans band opgericht in 2015 en bestaat uit zeer ervaren muzikanten, de band heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van Nederlands' betere 'Golden Oldies' en Americana bands.
Een echte classic band die authentieke Rock ‘n’ Roll en instrumentale muziek speelt uit de fifties  & sixties.
De grote jukebox hits uit die tijd komen allemaal terug in het repertoire van The Cosy Rockers.

Cosy Rockers boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlEen avond The Cosy Rockers is een feest van herkenning met juist die liedjes die je doen denken aan die jaren van de vetkuiven en petticoats, de tijd van die ‘crazy, shakin’, rockin’, boppin’ days’.
Zowel vocaal als instrumentaal bouwden zij een rock 'n' Roll repertoire op dat zo nauwkeurig mogelijk de stijl van de jaren vijftig en zestig moest uitdragen.
Het repertoire omvat een grote verscheidenheid van 50s and early 60s muziek, variërend van The Shadows, Cliff Richard, Elvis Presley, The Everly Brothers, Buddy Holly en Chuck Berry en vele anderen.
Cosy Rockers boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlBijna alle klassiekers komen aan bod.

Ook de Rock & Roll dansscholen zijn zeer enthousiast over de muzikale kwaliteit van deze formatie.
De band staat garant voor enkele uren swingende muziek die vele mensen aanspreekt zodat het boeken van deze band voor vele gelegenheden aan te bevelen is, tevens treedt zij altijd op in nette, uniforme kleding, aange­past aan de situatie.

Terug naar de tijd toen geluk nog heel gewoon was en dit op de fantastische klanken van de Fender Stratocaster.


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl