Een tribute aan 'The King' van de Rock 'n' Roll


Fonzy Reno boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlHet is 16 augustus 1977, radio- en televisieprogramma's worden onderbroken. Elvis Presley is op 42-jarige leeftijd overleden.
Het nieuws veroorzaakt een wereldwijde schok.
De 'King of Rock & Roll' is dood ...

Fonzy begon Elvis zanger bij Danny Fisher (gitarist-zanger bij Will Tura).
Niet lang daarna trad hij op in de VTM Sound mix show als Elvis Presley, in zijn beroemde gouden lamé-pak, met het liedje ‘Treat me Nice.’
Naar aanleiding daarvan was hij o.a. in meerdere Belgische TV zenders te zien, bij Begium Got Talent en in Nederland kwam hij o.a. bij Veronica op de buis en bij BNN in Elvis van de laaglanden.

Fonzy Reno boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlBuiten de TV optredens werden ook vele shows voor de diverse Elvis Fanclubs in binnen- en buitenland aangedaan.
Via Elvis Matters (een officieel erkende Elvis Presley fanclub) kreeg hij de kans om stand-in te zijn voor de repetities van Elvis Classics 1 & 2 met een groot 75 koppig orkest.
In 2019 heeft Fonzy een gastoptreden mogen doen op Graceland, iets waar hij nog steeds heel trots op is, zo trots dat het dit jaar weer op de planning staat.

Fonzy Reno voert u mee door het repertoire van Elvis Presley.
Hij brengt op zijn geheel eigen wijze de meest uiteenlopende songs uit het uitgebreide repertoire van Elvis Presley.
Fonzy Reno boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlIn een afwisselende show laat Fonzy het repertoire van The King de revue passeren.
Vanaf het allereerste moment dat hij in de Sun Studio binnenwandelde tot aan begin jaren zeventig waar hij Las Vegas definitief achter zich liet.

Het is zeker niet bedoeld als een imitatie act, Fonzy verschijnt niet in een Elvis jumpsuit en zingt uitsluitend met zijn eigen stemgeluid.
Alleen de muziek telt; een afgerond verhaal, ‘live’ gezongen door een klasse entertainer.
Een muzikaal eerbetoon aan the one and only ‘King of Rock ‘n’ Roll’, de man die aan de bakermat stond van de hedendaagse popmuziek.
In deze show, die de meeste facetten van zijn imposante carrière belicht, staat maar één man centraal: Elvis Presley.

Een muzikaal eerbetoon aan ‘The King’, de man die eigenhandig de muziekindustrie veranderde,
een ware aanvulling voor elk festival, theater of evenement.


Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl