Eric Clapton Tribute


Ronn van Etten boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlRonn van Etten zette zijn eerste stappen in de muziek op zijn 10e levensjaar en sindsdien zingt hij en speelt gitaar, toetsen, waar later bas en drums bij komen.
In 1968 schreef hij zijn eerste nummer en sindsdien nooit meer gestopt met schrijven.
Hij speelde in popformaties, waaronder Balloon, Muskie, Prints, en –nog steeds- Flirt.

Tussen zijn eerste Nederlandstalige CD album “Stil en Verwonderd” uit 1995 en zijn meest recente album uit 2020 “Black White Colours” brengt hij nog 6 CD’s uit.
In 2021 verschijnen op USA labels enkele singles en een album met meditatieve/ambient muziek.

In 2019 werd Ronn gevraagd om met een Eric Clapton tribute een solotournee te doen in Cyprus, een groot succes met 6 shows op verschillende plaatsen die allen op één na uitverkocht waren.
Eric Clapton Tribute boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlOp veler verzoek werd hij teruggevraagd voor 2020 en 2021 maar vanwege corona werden deze tours afgelast maar in  2021 was er eindelijk een nieuwe tour met 4 shows en in 2022 nog eens 6 shows.

Tijdens zijn optredens doet Ronn een programma met songs uit het Eric Clapton repertoire, aangevuld met enkele bekende blues/pop krakers van o.a. BB King, Gary Moore, Robben Ford.
Ook speelt hij recent werk van zijn eigen cd’s, deels klein: zang met akoestische gitaar, deels steviger werk met de elektrische gitaar en volledige backingmuziek.
Af en toe een anekdote, de achtergrond van de song en misschien nog een uitstapje naar andere soorten muziek.

Eric Clapton Tribute boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlIn Nederland doet Ronn tribute optredens, perfect geschikt voor locaties die wat kleiner zijn en/of waar een band iets te veel is.
Maar een band-optreden is ook mogelijk: CLAPTONES.
Een optredens met 2 of 3 sets met het omvangrijke repertoires Eric Clapton, uiteraard inclusief nummers als White room, Layla, Tears in heaven, Wonderful tonight en nog veel meer. In deze shows zijn er ook enkele nummers opgenomen waar Clapton bij betrokken was (zoals While my guitar softly weens) of blues gerelateerde nummers (zoals Still got the bues, The bluest blues) en een paar van mijn eigen nummers, geïnspireerd door Eric Clapton.


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis, speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. 
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl