Hillbilly Boogiemen


Hillbilly Boogiemen te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlThe Hottest New Sound in Old Time Music

De Hillbilly Boogiemen spelen -je raadt het al- Hillbilly.
Maar wat is dan wel Hillbilly vragen vele mensen zich af.
Tegenwoordig noemt men het Americana wat ze spelen, een frisse, authentieke mix van rock 'n' roll, country en bluegrass.

Hoe je het ook noemt; de Hillbilly Boogiemen spelen het met overgave.

Wat de band onderscheidt van anderen is het feit dat zij een van de weinige bands vormen die al deze stijlen, op authentieke wijze gebracht, naast elkaar in een show aanbieden.

Hillbilly Boogiemen te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlPassie voor deze muziek resulteert in een unieke show en hun enthousiaste presentatie ervan, gepaard gaande met de vereiste virtuositeit en zangcapaciteit, zorgde reeds voor een reeks succesvolle optredens in Amerika, Duitsland, Belgie, Zwitserland, Oostenrijk, ItaliŽ, Engeland, Schotland en natuurlijk Nederland.

Hun reizen deelden zij de podia met de 'groten' uit de verschillende genres en interesse van de andere kant van de oceaan is dan ook niet uitgebleven.
Niet voor niets wordt de band op verschillende plekken in de Verenigde Staten op handen gedragen. De band is er tot dusver vele malen op tournee geweest, speelde in clubs en op festivals alwaar zij de podia deelden met diverse groten uit de country en bluegrass, deed televisie- en radio optredens en werd elke keer weer gastvrij onthaald door een flinke schare muzikale fijnproevers.

In Nederland wonnen zij maar liefst acht keer de Gram Parsons award voor beste country band, werden zij twee maal verkozen tot beste rock 'n' roll band en wonnen zij als hun volledig akoestische alter ego de Blue Grass Boogiemen de titel 'Europe's most popular bluegrass band'.  

De Hillbilly Boogiemen steken af tegen de gezapige zoetsappigheid die country van nu typeert en houden roots en traditie actueel met een ongekende overdosis energie. Hartverscheurende country balladen, opzwepende bluegrass en moddervette rock 'n' roll; de Hillbilly Boogiemen is een overrompelende live-band die al deze genres op het repertoire heeft staan.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl