Jazz Connection


Jazz Connection te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlThey are unbelievable… They are insane… and they are absolutely amazing live on stage.
With their zoot-suits, flamboyance, large beers, cheap whiskey, dancing and swinging...
They will Jive You Crazy!”

Jazz Connection is een groot navolger van de Jump & Jive stijl, die zo’n 50 jaar geleden in de VS enorm populair werd.
Met songs van o.a. Louis Jordan en Louis Prima, zoals “Is you is or is you ain’t my baby”, “Just a Gigolo” en “Jumpin’ Jive”, brengen ze een ‘revival’ van de beste en meest spraakmakende sterren uit deze woelig periode in de jazz.

A Tribute to Louis Prima!

Jazz Connection te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlOpgericht in jazzstad Breda swingt, stampt en spettert Jazz Connection sinds jaren (sinds 1990) met een geoliede Jazz & Jive show door Europa.
Veel jazzfestivals en clubs in Nederland hebben inmiddels een bijzonder goede herinnering aan de band.
Ze toerde in Europa o.a. in Belgie, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen en Polen met uitstapjes naar het Midden-Oosten en Azië.
In 2008 waren ze o.a. hoofdact op het grote Gronau Jazzfestival in Duitsland samen met Chris Barber.
In dat jaar stonden ze een week lang op het beroemde Ascona Jazzfestival in Zwitserland samen met muziekvrienden Frits Landesbergen (vibrafoon) en Andy Cooper (UK, Kenny Ball & Jazzmen).

Samen met een flinke dosis humor zorgt het collectief van Jazz Connection voor een opmerkelijk eigen geluid: transparant, geraffineerd, catchy & groovy.
Of het nu een swingende jive, dampende boogie of meeslepende blues is, je herkent direct de sound van dit unieke sextet.


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl