The Jets (GB)


The Jets GB te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

  The Jets GB te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl.

The Engelse Jets warden opgericht in 1974 en toerden in die tijd –als een viermans formatie- genaamd BRAD.
Na enkele wisselingen in de band kwamen zij in 1978 tot de huidige samenstelling; de driemans formatie The Jets.Vanaf die tijd waren zij een ‘familiebedrijf’ met de oudste broer Bob als zanger en op de contrabas, Ray –de middelste broer- op sologitaar en zang en jongste broer Tony op drums en zang.
Als trio spelen zij met zoveel energie en overgave dat het lijkt of er zes man op het podium staan.The Jets GB te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

Het duurde niet lang of platengigant EMI stond op de stoep bij de broertjes Cotton.
Er volgend velen succes albums en singles, waaronder enkele Top 20 noteringen en 9 hits in het Guinness Book of hit records).
Pop video’s en meer dan 20 TV shows waaronder alleen al 5 maal in "Top Of The Pops", openden voor The Jets vele deuren en gaven hun de kans om de wereld rond te reizen om te doen waar ze het beste in waren: Rock & Roll.

The Jets GB te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlScandinavië, Europa en Japan waren plaatsen die aangedaan warden of als hoofd act of als supporting act voor o.a. Sting, Boy George, Robert Plant , Right Said Fred Cliff Richard, Shakin' Stevens en originele '50's artiesten als Carl Perkins , Jack Scott, Elvis' drummer D.J.Fontana (die ook nog mee gedrumd heft met The Jets ), Charlie Gracie en de Britse rockers Marty Wilde, Wee Willie Harris , Billy Fury, etc.

Na bijna 40 jaar na de oprichting zitten The Jets nog steeds niet stil.
Zo zijn er plannen voor een theatershow "Rock 'n' Roll Meets Country" , een tweede tournee door Japan, een trip naar de bakermat van de Rock & Roll; de USA en natuurlijk de vele optredens over geheel Europa.

Op dit moment is hun laatste album (de dertiende) "The Singles" uit.

WHO SAID ROCK 'N' ROLL WAS DEAD!?


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl