LenneBrothers Band


The LenneBrothers Band te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlToen de Lennerockers in het voorjaar van 2016 aankondigden dat ze zouden gaan stoppen waren hun fans natuurlijk buitengewoon teleurgesteld.
Naar aanleiding daarvan hebben twee oprichters van de Lennerockers, Michael "Ele" Koch und Stefan "Teddy" Koch (die zich al sinds 1984 samen op het pad van de rock-'n-roll begeven) besloten toch maar om hun “muziekhoeden” nog niet definitief aan de kapstok te hangen.

De twee muzikale broers hebben muziek in hun genen hebben en absolute nog geen interesse hebben om de muziek vaarwel te zeggen, met als gevolg dat ze nu de LenneBrothers Band opgericht hebben.

Zoals uit de naam LenneBrothers Band al blijkt zullen de twee broers Koch samen met Andreas Kaessens op drums en Claus Coxx op de ‘slapbass’, die beiden al regelmatig met The Lennerockers speelden, het podium gaan delen.
Het repertoire de LenneBrothers zal nagenoeg onveranderd blijven; een mix van rock-'n-roll, country en rockabilly, dat ook al eerder een hit en het kenmerkende geluid voor de Lennerockers was.


The LenneBrothers Band te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMet hun band "The Lennerockers" speelden ze meer dan 2500 concerten in meer dan 20 landen, verkochten meer dan 60.000 CD’s en DVD’s en kwamen ze in het Guinness Recordboek (Zie Guinness world records 2003, S. 258 "hoogste concert").

De kenmerkende stem van "Ele" (Michael Koch), het indrukwekkende pianospel van "Teddy" (Stefan Koch), maar ook de meerderheid van eigen geschreven songs hebben in de afgelopen decennia het typerende geluid van deze band gevormd.
Hits als "High Class Lady", "Far From The Charts", "Boogie Woogie Queen", "Whiskey Girl" en "Women, Booze and Rock`n`Roll" zijn door talloze Rock 'n’ Roll en Countrybands uit Europa gecoverd.
The LenneBrothers Band te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlOp de dans steps van "My New Life" op de song " High Class Lady " wordt wereldwijd door lijndansers uit o.a. Azië, Europa, Noord-Amerika en zelfs Australië enthousiast gedanst.

Zij overtuigen niet alleen muzikaal, doch brengen op de buhne een spectaculaire show, die men eerst moet zien om te geloven dat zoiets mogelijk is.
De Duitse pers noemt deze show 'heiss, wild und hollisch gut'.
Door hun veelzijdigheid bekleden zij een bijzondere plaats in de Europese Rock & Roll scene. 
Zij zijn een echte podiumband alleen al door het bijwonen van hun show begint het publiek vanzelf mee te swingen.
Zij produceren een geheel aparte sound, die zij zelf Westen Rockabilly noemen.

Niet te verwarren met Country echter zij gebruiken wel instrumenten die normaliter niet in een rockabilly Band gebruik worden, zoals banjo, dobro en mandoline.
Juist door die instrumenten hebben zij een rockabilly sound die je normaal niet bij rockabillybands hoort.

Website the LenneBrothers Band


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl