Marilyn Monroe Tribute


All Together Now - 100- Memory MonroeMemory Monroe laat Marilyn Monroe herleven!
Deze glamoreuze Marilyn Monroe Tribute live act duurt ongeveer een half uur, waarbij alle bekende nummers de revue passeren: "Diamonds are a girl´s best friend", "Happy Birthday Mr President", " I wanne be loved by you" etc.

Door haar looks, bewegingen en stem waant u zich in de schitterende aanwezigheid van hét sekssymbool van de 20e eeuw. Organiseert u een jubileumfeest, verjaardag, fotoshoot, advertentie of reclame, prijsuitreiking, verrassingsactie, themafeest (fifties, Hollywood, casino, glitter and glamour) of tv-show?
Memory Monroe is de perfecte act voor al deze gelegenheden en zal een onvergetelijke indruk achterlaten;
Marilyn Montoe Tribute te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl
"This Diamond is Everybody's Friend!"

Memory Monroe is een bijzonder populaire Marilyn Monroe Tribute en treedt op over de hele wereld.
Memory Monroe heeft opgetreden in grote theaters in Nederland, op de Miljonairsfair en voor een aantal gerenommeerde bedrijven, waaronder Unilever.

In april 2011 trad zij op in Engeland, tijdens de Ultimate Tribute Contest, waar Marilyn een award kreeg voor “Best European Marilyn Monroe tribute act”.
In 2012 was zij regelmatig te zien geweest in Nederlandse en internationale tv programma's.
Deze programma's deden verslag van Memory's aanwezigheid in Cannes tijdens het filmfestival en in Hollywood voor de herdenking van Marilyn's overlijden 50 jaar geleden.
Marilyn Montoe Tribute te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl
Ook kranten en magazines besteden aandacht aan deze bijzondere artiest en er zijn dan ook artikelen over haar te lezen in onder andere het Algemeen dagblad, Excellent Bussiness, de Esta, en de nieuwe Revue, Hurriyet (Turkse krant).

Domenico Dolce van Dolce & Gabbana heeft haar speciaal voor zijn 50ste verjaardag naar Milaan over laten vliegen voor een optreden op zijn VIP feest, waar onder andere J.Lo en Dita von Teese aanwezig waren.
Toen zij Dolce & Gabbana toezong: “Thank you Dolce and Gabbana for all the things you’ve done, the dullness is gone, since you designed the sexiest, to make women shine, we thank you so much” waren die zo onder de indruk dat zij enthousiast riepen: “de volgende show dragen we op aan Marilyn”.

Memory Monroe is o.a. te boeken als speciale openingsact, waarbij zij uit een taart springt of samen met de eregast een handafdruk in een “walk of fame tegel” plaatst.
Zij is te boeken voor een Meet & Greet én als live gezongen tape act.
De opwaai scène is dé perfecte afsluiting van haar act.

Heeft u een avondvullend programma nodig?
Memory Monroe is ook te boeken in de Las Vegas Night, de American Legends of in de Super Oldies Night , een tribuut aan sterren van de Rock 'n' Roll en de Fifties en de Sixties.

Website Marilyn Monroe Tribute

Marilyn Montoe Tribute te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlAmerican Legends

Een tribuut aan sterren van de Rock 'n' Roll

Een muzikale trip met een  ‘Aloha Show’ in de stijl van Elvis Presley, een tribute aan de 'Queens of Rock & Roll' vertolkt door ?????, een Jerry Lee Lewis show gebracht door Chris Watson, dit alles begeleid door de formatie Of Course, eventueel aangevuld met blazers en achtergrondzangeressen.

Vraag naar de diverse mogelijkheden.


Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl