Of Course


De Rotterdamse formatie Of Course heeft zich sinds de oprichting in 1987 ontwikkeld tot een van Nederlands' betere Americana en 'Golden Oldies' bands.
Ook buiten de grenzen, o.a. België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zwitserland traden zij reeds met veel succes op.

Zij beschikken over een meer dan avondvullend 'Goud van Oud' repertoire van de diverse muziek stromingen, aangevuld met een mix van goede dansbare muziek; van Foxtrot  tot Jive, aangevuld met Rock & Roll, Country, Sixties, Seventies en Eighties klassiekers.

Of Course te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlEen optreden van Of Course is een trip door de geschiedenis van de popmuziek, van eind jaren 50 t/m de jaren 80 De band staat garant voor enkele uren swingende muziek die eenieder welhaast aanspreekt, zodat het boeken van deze band voor bijna elke gelegenheid aan te bevelen is, tevens treedt zij altijd op in nette, uniforme kleding, aange­past aan de situatie.
Elk van de muzikanten heeft een lange geschiedenis in de muziek en begeleidden zij onder andere de volgende artiesten: Rene Shuman, Riem de Wolff (Blue Diamonds), Lee Towers, Rosy (van Andres) en Sugar Lee Hooper.

Of Course te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlGrote kracht van deze band is, dat zij een avondvullend Country en/of Rock ‘n’ Roll thema-avond programma brengen, maar op verzoek moeiteloos over switchen naar een breder repertoire met ook veel Seventies & Eighties classics.
De perfecte oplossing voor thematische feesten waar men ook wel eens iets anders wil horen.

Een kleine greep uit het repertoire: vele gouwe ouwe van o.a: Chuck Berry, Jerry Lee Lewis en Elvis, het Country repertoire bestaat uit Country Classics en moderne Country waarbij ook lijndansers aan hun trekken komen.
Daarnaast een groot aantal ‘klassiekers’ uit de zeventiger en tachtiger jaren van o.a. Status Quo, Roxy Music, Dire Straits, James Brown, etc.
Goede dansbare muziek van foxtrot, wals, tot aan Zuid Amerikaans.

Kortom; voor elk wat wils.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl