Phil Haley & his Comments


PHIL HALEY AND HIS COMMENTS SHAKE RATTLE AND ROLLEntertainment van de bovenste plank uit een tijdperk dat reeds ver achter ons ligt, maar nog niemand is vergeten.
Niet slechts alleen maar een imitatie maar een perfecte vertolking van de allereerste ‘Superstar’ van de Rock ‘n’ Roll; Bill Haley and his Comets.

Phil Haley & his Comments te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlZij doen dat op zo’n authentieke manier dat je de echte Bill Haley in je gedachten al voor je ziet. 
Strakke, rauwe, stuwende en opzwepende klanken in de oervorm van entertainment.
Zij spelen alle hits van toen (Rock around the Clock!!) en eigen nummers.

Deze band startte ruim tien jaar geleden en hebben sindsdien op alle grote Rock and Roll evenementen in Engeland en andere Europese landen gespeeld.
Het zijn niet alleen fantastische muzikanten, maar ook geweldige performers; ze zetten een weergaloze show neer.  

Neem bijvoorbeeld Alan Paris op tenor-sax.
Of hij nu op zijn knieën of op zijn rug de contrabas beklimt, de sax jammert en scheurt en komt boven het geluid van de strakke drums uit. Uiterlijk onbewogen en ‘cool’.

That’s Rock ‘n’ Roll.
Phil Haley & his Comments te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlOf neem Martin Savage op contrabas.
Een instrument wat we veel te weinig zien in deze tijd., wil je een authentiek geluid, dan is de basgitaar helemaal uit den boze.
Martin danst met zijn bas, ligt op of onder zijn bas, de vreemdste capriolen zien we van hem op het podium en hij heeft nog nooit een noot gemist.
Op het podium heeft hij het pas echt naar zijn zin en het publiek zal dat merken ook.

That’s Rock ‘n’ Roll.
Of neem Brian Nicholls  op de drums.
Phil Haley & his Comments te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlOp de oude opnamen was er ongeveer een geluid te horen van slepende klappen op een nat stuk karton.
Met Brian op de drums komt dit ouderwetse geluid weer helemaal terug een geluid dat op een modern drumstel niet te evenaren is.
Het is strak, stuwend en opzwepend.

That’s Rock ‘n’ Roll.
En natuurlijk –wat valt er allemaal te zeggen over- Phil Haley op solo gitaar en zang.
Hij ziet er uit als Bill Haley, speelt gitaar als Bill Haley  -en hij schittert als Bill Haley- omdat hij nu al weet wat het publiek spoedig zal weten:

Zij zijn in de ban van de oervorm van entertainment: That’s Rock ‘n’ Roll.

Bent u er ook klaar voor?
Let's Rock Around the Clock!


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl