Rob van Reeuwijk


Rob van Reeuwijk te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe Haagse zanger/entertainer Rob van Reeuwijk groeit op in een gezin waar muziek een belangrijke plaats in neemt.
Van 's morgen vroeg tot 's avonds laat muziek knalt muziek uit de jaren 60 en 70 uit de speakers.
Dat Rob al op jonge leeftijd gitaar ging spelen was dus vanzelfsprekend.

Rob van Reeuwijk te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlOp 11-jarige leeftijd heeft Rob zijn eerste optreden op de bruiloft van een oom en tante waarna vele talentenjachten volgden.
Binnen korte tijd wist heel muzikaal Den Haag wie deze talentvolle zanger was.
In de jaren die volgden speelt Rob in verschillende bands maar uiteindelijk kiest hij voor zijn zangtalent.
Eind jaren tachtig doet Rob mee aan een aantal landelijke talentenshows, waaronder:
Tros Parade, Veronica's Talentenjacht en Vara's songfestival.
Tijdens al die shows haalt hij de finale en dat leverde hem veel optredens op met o.a. Ben Cramer, Rob de Nijs, Imca Marina, Vader Abraham en Rene Shuman, met wie hij vele malen optreedt tijdens de Elvis-meetings.
Rob van Reeuwijk te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlBij één van deze optredens beleeft Rob het hoogtepunt uit zijn muzikale carrière, hij wordt begeleid door D.J. Fontana, drummer van de legendarische Elvis Presley.

Het kon niet uitblijven en in 1996 maakt Rob zijn TV debuut in de Soundmix show van Hennie Huisman, als Gene Vincent met het oer oude nummer Be-bob- a-Lula.
Hierna volgen talloze optredens voor lokale- en landelijke radio stations en Rob groeit uit tot
allround top-entertainer, met een bijzonder eigen stemgeluid waarmee vele kanten op kan, van Neil Diamond tot Rob de Nijs en van Rock and Roll tot Crooners.


Info and/or bookings:  + 31 181 324310 
or mailto: info@kwekel-evenementen.nl


Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.