The  Runaways (D)


The Runaways D, te boeken bij www.kwekel-evenementen.nThe Runaways, opgericht in 1991, is een van de betere Duitse Sixties coverbands.
Deze band stond op vele Oldies Nights in Duitsland en Oostenrijk, zelfs optredens in de USA, UK en Nederland stonden reeds op hun programma.
Zo stonden ze o.a. op het podium met grote namen als Boney M , Suzi Quatro, Mungo Jerry, The Lords, Herman Hermits, Searchers, Dave Dee.D.B.M.T, The Marmelade, Chris Andrews om er een paar op te noemen.

The Runaways D, te boeken bij www.kwekel-evenementen.nHet publiek voelt zich helemaal ĒBack to the 60'sĒ wanneer Ron, Hermann, Gerard en Kalle een muzikale vuurwerk van onsterfelijke wereldhits uit de jaren 60 van grote Britse, Amerikaanse en Australische pop legendes van dat tijdperk op het podium brengen.
Authentieke live muziek, gevarieerde solozang of vier vocale harmonieŽn, typische outfit uit die periode met in het oog springende choreografie zijn het kenmerkend voor de band

Het repertoire van o.a. Beatles, Beach Boys, Bee Gees, CCR, Dave Dee, Equals, Hollies, Monkees, Stones, Searchers, Lords, Rattles enz. is voor vele herkenbaar.

 

Voor boekingen en/of informatie:  + 31 181 324310