The Stingrays


Stingrays GB te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlThe Stingrays spelen authentieke Rock & Roll uit de vijftiger en begin zestiger jaren.
De band bestaat al vele jaren in verschillende vormen en bezettingen maar tegenwoordig hebben ze met hun muziek de juiste draai gevonden.

De huidige samenstelling bestaat uit drie doorwinterde muzikanten met ‘big Mark’, de stuwende kracht achter de band, als zanger en met zijn dynamische gitaar solo’s uit een ver verleden, Roger op de bas en achtergrondzang en Jeff Tuck op drums en achtergrondzang.
Overal waar The Stingrays verschijnen, over heel Engeland en dan met name de belangrijkste Rock en Roll evenementen, locaties en clubs, krijgen zij veel goede recensies.
Stingrays GB te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl
De band heeft twee CD’s uitgebracht, beiden live opgenomen in The Bewick Suite in Maldon, Essex.
De eerste CD met alleen instrumentale nummers is opgenomen tijdens de Watford Pipeline Convention.
Stingrays GB te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe tweede CD bestaat uit zeventien met zorg geselecteerde Britse & Amerikaanse covers uit het enorme repertoire die ze ook live brengen.

Deze driemans formatie speelt voornamelijk Britse Rock n Roll van Johnny Kidd, Cliff & the Shadows, Shane Fenton, Billy Fury en nog vele anderen.

Met hun 50's & 60 gitaren, Burns en Fender, echo chambers en de Marks Selmer versterkers benaderen het geluid van de “British Rock ‘n’ Roll” zoals het vroeger was.


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl