Terry White Band


Terry White Band te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe Terry White Band dankt haar naam aan de artiestennaam van zangeres Gerry van Koot, Terry White, de muziek die de band zal gaan spelen is mix van Country en Rock & Roll.
De band heeft de eerste optredens inmiddels achter de rug en er staat een formatie die samen met u er de komende jaren een feest van gaat maken.

Terry White maakte in 1987 haar TV-debuut in de "Soundmixshow" van Henny Huisman als Tammy Wynette.
Terry White Band te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlVanaf januari 1987 tot er met juli 2010 maakte zij deel uit van DIXIE ACES.
Haar stem brengt de USA Country-sound hoorbaar dichterbij, \een stem die het tot haar recht komt in haar favoriete genres; Country en Rock and Roll.

Vanaf het eerste optreden op het Spikker country festival in 2010 is de band in een stroomversnelling geraakt.

In hun korte bestaan hebben zij al op diverse grote festivals gestaan, en optredens in het hele land verzorgt. Het plezier waar dat mee gebeurd is duidelijk als U deze band op het podium bezig ziet en hoort.
Terry White Band te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMet succesvolle optredens in o.a. Schotland, BelgiŽ, Duitsland en Spanje staat de TERRY WHITE BAND garant voor een geslaagd evenement

Eind oktober 2018 werd besloten om in de huidige bezetting ging stoppen.
In het najaar van 2019 maakte de TWB vlekkeloos een doorstart komt in de nieuwe bezetting met Emilio Garcia / Leadguitar, Roy Raaijmakers alias Roy J Martin / piano, gitaar, Harold van Lierop / basgitaar, Wout van Koot / drums en zang en Gerry van Koot / zang.
Waar mogelijk zal Christ Driessen van DSS (Driessen Sound Service) het geluid verzorgen.


Met een geheel nieuwe sound zullen zij Country met een vleugje Rock Ďn Roll brengen.


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl