Torello's Jive Bugs


Torello's Jive Bugs boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlMeer dan 30 jaar een fenomeen in Rock & Roll Nederland !
Beleef de Rock & Roll, Jive, Rhythm & Blues, Swing met de meest swingende jump & Jive band van Nederland.

De Torello's Jive Bugs is een 9-mans band die tot doel heeft de gedreven swing en jive uit de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw te laten herleven.
Torello's Jive Bugs boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlMet in strakke jaren '40 pakken gestoken geeft deze band een denderende show met veel jive, swing, rock and roll en boogie.et een breed en gevarieerd repertoire, waar hier en daar ook uitstapjes gemaakt worden naar andere genres, zoals de Blues, Rhythm & Blues en Rock and Roll, brengt Torello's Jive Bugs een veelomvattend programma.

Torello's Jive Bugs boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlOpgericht in 1994 heeft de band inmiddels een stevige reputatie opgebouwd in de wereld van de swing.
Ieder optreden is een ware happening met nummers van Louis Jordan, Big Joe Turner, Tiny Bradshaw en andere groten uit de swinghistorie, laat je meevoeren met de honingzoete vocalen, wreed scheurende saxen en een ritmesectie die aanzet tot wilde acties met het lichaam tot uit je dak gaan met Torello's Jive Bugs.

De Bugs zijn ervaren rotten in de rock 'n' roll, en nemen je genadeloos mee op een ongepolijste reis vol energie


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl