Travelin' Man


Dave Bs Good Rockin' Tonite boekt U bij www.kwekel-evenementen.nl

Travelin Man, de Ricky Nelson Rock n Roll Show is Engelands’ eerste en enige (tribute) theatershow gewijd aan 50’s / 60’s Rock ‘n’ Roll legende Ricky Nelson, een unieke show die alle hits omvat van de man die alleen voor Elvis Presley moest voorlaten qua  platenverkoop tussen 1957 en 1962.  Dave Bs Good Rockin' Tonite boekt U bij www.kwekel-evenementen.nl

Hits als Hello Mary Lou, It's Late, Travelin Man, Fools Rush In, Lonesome Town, Poor Little Fool, Just A Little To Much en nog veel meer. 

Met In de hoofdrol Dave B begeleid door de fantastische ‘all star’ Travelin Man Band is dit een Rock ‘n’ Roll feest wat niemand mag missen.

Dave B was ook als Ricky Nelson en The Big Bopper te zien in hit theatershow Rock n Roll Paradise, hij te zien op BBC TV, in Londons West End, te horen op radiostations in heel Europa en Rock ‘n’ Roll theatershows in het Verenigd Koninkrijk. 


Dave B is al zolang hij zich kan herinneren bezig met alles wat met  50er en begin jaren 60 te maken heeft.
Dave Bs Travelin Man boekt U bij www.kwekel-evenementen.nlOp 9-jarige leeftijd kreeg hij als verjaardagscadeau  de LP Elvis' 40 Greatest Hits, dat was het begin van zijn liefde voor alles wat met Rock ‘n’  Roll, rockabilly en countrymuziek te maken heeft.

Zijn zang carričre startte hij bij  Am Dram producties, daar hoorde hij dat BBC die drie potentiële Buddy Holly’s zocht en die wilde laten concurreren in een BBC-tv-show genaamd "Whatever You Want" .
Dave deed auditie, kwam in de show en won.
Zijn prijs, optreden in de West End show ‘Buddy’voor tv-camera's.

Dave Bs Travelin Man boekt U bij www.kwekel-evenementen.nlEen droom werd werkelijkheid en hij deed zijn eerste optredens in de pubs en clubs van South East England.
Dave werd gevraagd om auditie te doen voor een nieuw project, The Buddy Presley Band waar in Dave de rol kreeg van Elvis en Buddy Holly.
The Buddy Presley Band kreeg een vervolg, deze show en zijn leden vormden vervolgens Elvis v Jerry Lee Lewis ‘The Showdown’.
Deze show kwam vervolgens in een stroomversnelling en de reacties van het publiek  werd steeds hysterischer.

Dave werd gevraagd om te debuteren voor hit show ‘Rock n Roll Paradise’ als Buddy Holly en Elvis.
Dat deed hij bij talloze gelegenheden voordat hij fulltime werd aangenomen als zijn held Ricky Nelson en The Big Bopper ‘of all people.’

Website Dave Bs Good Rocking Tonite


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl

Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl