Windfall Sixtiesband


Countryband Windfall te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlWINDFALL, opgericht in 1977 in Oudewater (Utrecht), heeft zijn (haar) sporen na bijna 45 jaar duidelijk verdiend.
Windfall is een band die bij elk optreden een enorm enthousiasme ten toon spreid.
De band voelt zich thuis op elk evenement groot of klein van opzet en is alleen tevreden over een optreden, als de bezoekers, dansers en luisteraars, een fijne avond gehad hebben.

Countryband Windfall te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlWindfall heeft een avondvullend repertoire met songs uit de jaren 60, 70 en 80.
Zo komen er niet alleen songs van de Beatles, Hollies, Fortunes, Doobie Brothersen en de Bee Gees voorbij maar ook songs van Dusty Springfield, Pointer Sisters, Cher, Smokie en  TheEagles worden niet vergeten.

De groep is ontstaan na het uiteenvallen van de Rock & Roll band The Shaking Spiders.
Na een paar moeizame startjaren kwam de eerste opsteker na het winnen van het destijds befaamde countryfestival in Uden.

Countryband Windfall te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlAl hoewel er in die 35 jaar periodes zijn geweest dat muziek minder in de belangstelling stond en het aantal optredens per jaar beduidend lager lag dan nu; Windfall bleef de muziek steeds trouw.
Door de jaren heen waren er personeelswisselingen in de band, maar het voortbestaan van de band kwam nooit in gevaar.
Ook nu in het 35+ “levensjaar” wordt er wekelijks met veel enthousiasme gerepeteerd.
Het repertoire moet steeds worden vernieuwd en de kwaliteit van de optredens kan altijd beter, zo menen de bandleden.

Op 26 januari 2002 werd het 25 jarig jubileum op grootse wijze gevierd.
Diezelfde dag presenteerde de band haar  nieuwe CD, toepasselijk “25 years” genaamd.

Windfall is niet alleen in Nederland maar ook buiten de landsgrenzen bekend zo was de band al een graag geziene act op festivals in België en Duitsland..
In 1995 stond de groep zelfs in de Amerikaanse ”Hit Review Top 40” op een 4e plaats met het nummer “Steppin on a Saturday night” en ook op TV bij Veronica's Western Lifestyle en omroep MAX was Windfall regelmatig te zien.

Voor de liefhebbers is er ook een compleet avondvullend repertoire met country songs.


Countryband Windfall te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe vast aan de band verbonden geluidstechnici zorgen voor een uitstekend zaalgeluid.

Indien de zaal over voldoende (elektrische) faciliteiten beschikt kan er ook voor een professionele verlichting en aankleding van het podium worden gezorgd.

De Windfall is een vereniging, dit maakt het boeken van deze Nederlandse top countryband ook financieel uiterst aantrekkelijk. 

 

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl